Eerlijke Tom Dumoulin na afloop: "Mijn vorm is nog niet top"
Redactie
| 1 reacties

Tom Dumoulin weet dat hij nog niet top is

Eerlijke Tom Dumoulin na afloop: "Mijn vorm is nog niet top"
Foto: © photonews

Bij Sunweb beschikken de kopmannen nog niet over hun beste vormpeil, maar Tom Dumoulin en Sam Oomen schoven zaterdag wel op naar een derde en vijfde plek in de Tirreno-Adriatico. Dan kan je best tevreden zijn.

Dumoulin had geen reactie in huis toen Yates, Fuglsang en Roglic aanvielen. "Ik was niet super in de finale en ik kon niet met de besten mee", gaf Dumoulin zonder problemen toe. "We wisten dat het een moeilijke rit zou zijn vandaag. Ik hoop dat ik zondag betere benen heb in de finale. Mijn vorm is goed, maar nog niet top. Hopelijk gaat het morgen beter."

"Spijtig genoeg hadden Tom en Sam (Oomen, red.) geen superbenen", zei ook coach Luke Roberts bij de ploeg. "Maar ze doen nog steeds mee en er zijn nog twee dagen te gaan om met het klassement bezig te zijn. Het is een mooie bonus voor Sam dat hij wel de jongerentrui beet heeft. Hopelijk geeft die trui hem nog wat extra vertrouwen."

Oomen neemt die witte trui over van onze landgenoot Laurens De Plus, die gelukkig zonder veel erg ten val kwam in de vierde etappe. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties