Deceuninck-Quick.Step meldt zich met Evenepoel en twee kandidaat-winnaars in Bredene-Koksijde Classic

Deceuninck-Quick.Step meldt zich met Evenepoel en twee kandidaat-winnaars in Bredene-Koksijde Classic
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Amper twee dagen na Nokere Koerse wordt er in Vlaanderen opnieuw gekoerst. Vandaag staat de Bredene-Koksijde Classic op het programma. Wellicht zal de belangstelling aan de bus van Deceuninck-Quick.Step opnieuw groot zijn, want Remco Evenepoel is opnieuw present.

Voor de jonge neoprof is het zijn tweede koers op Vlaamse bodem. Niet dat hij er dus veel van zal merken, maar het parcours is wel danig aangepast. De renners moeten over de Kemmelberg en nadien volgen nog drie lokale ronden van dertien kilometer in Kortrijk, de nieuwe aankomstplaats.

WINNAAR VORIG JAAR DOET WEER MEE

Toch is de verwachting dat de wedstrijd opnieuw zal uitmonden in een massasprint. Dan heeft Deceuninck-Quick.Step ook wel enkele kandidaten op winst. De eerste is Alvaro Hodeg, de winnaar van vorig jaar. In Nokere Koerse kon hij door een val niet meesprinten en dat zal hij nu wel willen doen.

Nog zo'n jong talent dat mogelijk nog sneller is, is Fabio Jakobsen. De Nederlander skipte woensdag de koers die hij vorig jaar won en heeft dus volop kunnen toeleven naar de Bredene-Koksijde Classic. Dat belooft alvast voor de 'Hurricane of Heukelum'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties