Kristoffer Halvorsen is niet verwonderd: "Al van bij de junioren vechten we tegen elkaar in de sprints"

Halvorsen niet verbaasd dat Ackermann en Hodeg weer mee op het podium staan

Kristoffer Halvorsen is niet verwonderd: "Al van bij de junioren vechten we tegen elkaar in de sprints"
Foto: © photonews

Kristoffer Halvorsen is één van de jonge talenten onder de sprinters. In de Bredene-Koksijde Classic, voordien de Handzame Classic, is hij al voor het derde jaar op rij goed voor een podiumplaats. Wat ook opvalt: op dat podium komt hij dezelfde kerels tegen dan vorig jaar.

Op zich kon de 22-jarige Noor wel leven met zijn prestatie. "Het was een vrij goede sprint. Eén man ging wel heel snel. Op het einde zat ik er dicht bij. Ik ben niet heel blij, maar het was wel oké." Winnaar Ackermann is ook niet de eerste de beste. "Zowel dit jaar als vorig jaar is hij al heel goed geweest. Het is moeilijk om hem te verslaan."

Halvorsen kijkt er wel niet van op dat hij het opnieuw Ackermann en Hodeg tegenkomt aan de meet. "Die andere jongens zijn heel snel. Al van bij de junioren rijden we samen en vechten we tegen elkaar in de sprints. Na al die koersen kennen we mekaar goed."

Ik hoop op nog meer goede resultaten 

Logischerwijs is de spurter van Team Sky vooral bezig met zijn eigen evolutie. Bedoeling is om dit jaar weer een stap voorwaarts te zetten. "Ik heb goed kunnen trainen tijdens de winter. Ik hoop op nog wat meer goede resultaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties