'Vive le Vélo' doet dit jaar vier locaties in Vlaanderen aan

'Vive le Vélo' doet dit jaar vier locaties in Vlaanderen aan
Foto: © Photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

'Vive le Vélo', de wielertalkshow van Karl Vannieuwkerke, passeert dit jaar voor het eerst langs Vlaanderen. Dat was eerder beslist, maar nu zijn ook de verschillende locaties vastgelegd. Het programma houdt in april immers een soort leve-de-Ronde-week.

Het gaat dan wel degelijk over de Ronde van Vlaanderen, niet over de Ronde van Frankrijk. In de aanloop naar Vlaanderens Mooiste zullen er vier uitzendingen plaatsvinden - vier dagen op rij, van 1 tot 4 april - van 'Vive le Vélo'.

In die periode worden er uiteraard ook nog tal van andere koersen gereden, wat ook in de kaart speelt. De eerste uitzending is voor 1 april in Oudenaarde. Dan kan er nagekaart worden over Gent-Wevelgem. Op 2 en 3 april in Ronse en Aalst kan het onder meer over Dwars door Vlaanderen gaan.

LAATSTE UITZENDING VANUIT ANTWERPEN

De uiteindelijke vooruitblik naar de Ronde van Vlaanderen is voor 4 april met een uitzending vanuit Antwerpen, niet toevallig ook de startplaats van Vlaanderens Mooiste. Vannieuwkerke zou naast deze uitzendingen overigens ook nog een podcast lanceren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties