Evenepoel naar begrafenis van Stef Loos en binnenkort richting Spanje

Evenepoel naar begrafenis van Stef Loos en binnenkort richting Spanje
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is vandaag een bewogen dag voor Remco Evenepoel: hij neemt immers afscheid van zijn vriend Stef Loos, die op amper 19-jarige leeftijd overleed. Evenepoel zal de begrafenis bijwonen. Wat zijn eigen koersactiviteiten betreft, last hij ook wat rust in. Binnenkort gaat hij wel op stage in Spanje.

Stef Loos overleed aan de verwondingen die hij opliep tijdens de Mémorial Alfred Gadenne, een wedstrijd voor beloften en elites zonder contract. Loos was even voordien verkeerd gestuurd en geraakte vervolgens betrokken in een ongeval met een bestelwagen. Evenepoel houdt eraan om vandaag afscheid te nemen van zijn goede vriend.

Hierna blijft Evenepoel zelf ook nog gewoon een weekje thuis om te recupereren van Nokere Koerse en de Bredene-Koksijde Classic. Nadien trekt hij voor tien dagen op stage naar Spanje. Wellicht zal de stage doorgaan in Calpe.

WERKEN RICHTING RONDE VAN ROMANDIË

Hierna breekt toch een sportief belangrijke periode aan in het jaar van de jonge renner. Zo staat de Ronde van Turkijke van 16 tot en met 21 april op zijn kalender. Het is de bedoeling om dan toe te werken naar de Ronde van Romandië (30 april-5 mei), één van de grotere doelen van het seizoen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties