Gaviria tilt niet zwaar aan uitblijven van zege
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Fernando Gaviria treurt niet om gemiste kans in Brugge-De Panne

Gaviria tilt niet zwaar aan uitblijven van zege
Foto: © photonews

Fernando Gaviria was zeker één van de namen die met stip genoteerd stonden. Toch was het niet hij, maar Dylan Groenewegen die op het hoogste schavotje mocht plaatsnemen. De man van UAE stond er niet al te lang bij stil en nam het nogal filosofisch op.

Gezien de omstandigheden was het ook geen evidentie om zomaar eventjes naar de overwinning te spurten. "De sprint was heel moeilijk. Ook met de wind die er stond. Het was een knotsgekke sprint", oordeelde Gaviria. De Colombiaan vond wel dat hij op de afspraak was. "Ik had heel snelle benen."

Toch was dat niet voldoende om de eerste prijs te rijden. "Er gebeurde een val achter mij waardoor ik enkele plaatsen verloor. Mijn teammaats hebben hun job uitstekend gedaan. Soms is er gewoon eentje rapper. Soms verlies je, soms win je."

GOEDE CONDITIE

Op zo'n verklaring valt natuurlijk niets af te dingen. Nu wel afwachten wat het wordt in Gent-Wevelgem. "Daar zitten nog vier dagen tussen", houdt Gaviria de boot af. "Ik beschik over een goede conditie. We zien wel wat er zondag gebeurt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties