De Weert geeft Campenaerts merkwaardig advies tegen de jetlag

De Weert geeft Campenaerts merkwaardig advies tegen de jetlag
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Victor Campenaerts is gearriveerd in Mexico om de laatste hand te leggen aan zijn voorbereiding op zijn werelduurrecordpoging. Zijn vlucht is goed verlopen. Dat heeft er misschien alles mee te maken dat hij voldoende appels tot zich genomen heeft terwijl hij boven de wolken vertoefde.

Dat blijkt een ritueel te zijn. "Ik probeer altijd appels mee te nemen op vliegreizen, want op momenten van verveling, begin je al snel te eten. Een appel is zoet, lekker en telt slechts 50 calorieën per 100 gram. En volgens overlevering nam Kevin De Weert tijdens zijn wielercarrière een lading appels mee tijdens intercontinentale vluchten om door middel van één appel per uur de jetlag te bestrijden."

Lotto-Soudal doet er ook alles aan om Campenaerts van het nodige comfort te voorzien. "De ploeg had een ticket in business class geboekt, wat het reizen heel wat comfortabeler maakt. Op het vliegtuig heb ik een plaatsje gevonden om een sessie core stability te doen om de tijd te doden en mij nuttig bezig te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties