Deceuninck-Quick.Step kan rekenen op nog lang niet uitgebluste winnaar uit het openingsweekend

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Harelbeke
| 3 reacties
Deceuninck-Quick.Step kan rekenen op nog lang niet uitgebluste winnaar uit het openingsweekend
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De armada van Deceuninck-Quick.Step kondigt zich voor de E3 BinckBank Classic weer aan met een heel stevig blok. De verwachting is dat Zdenek Stybar ook weer goed uit de verf zal komen. Gilbert en Lampaert zulllen ook wel hun kans zien, maar Bob Jungels mag zeker niet vergeten worden.

De Luxemburgse kampioen moest dit seizoen al vroeg aan de bak. Het was al raak in Kuurne-Brussel-Kuurne en nadien stapelden de inspanningen zich op. "We hebben al veel moeten werken. Het is al heel zwaar geweest. Ik voel mij nog altijd heel goed. Ik ben goed kunnen herstellen. Voorlopig gaat het nog goed."

Dit is zowat het moment van de waarheid. Toch vooraleer de renners zich wagen aan die twee prachtige Monumenten, de Ronde en Roubaix. "Voor deze klassiekers doen we het. De laatste koersen van het voorjaar komen eraan. Er komen nu waarschijnlijk nog drie kansen met vandaag de E3, zondag Gent-Wevelgem en woensdag Dwars door Vlaanderen."

VIER KOPMANNEN

Jungels zit in elk geval nog niet door zijn beste krachten heen en legt zich niet op voorhand neer bij een functie als superknecht. "Ofwel kan ik vandaag mijn eigen kans gaan, ofwel zal het in ondersteuning zijn van de andere jongens. De rollen zijn nog niet verdeeld. We staan hier met vier kopmannen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties