🎥 Italiaanse toprenster van Trek gaat door het lint en gooit gefrustreerd fiets van concurrente weg

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
🎥 Italiaanse toprenster van Trek gaat door het lint en gooit gefrustreerd fiets van concurrente weg
Foto: © photonews

Een gefrustreerde Elisa Longo Borghini heeft zich in negatieve zin laten opmerken in de vrouwenwedstrijd van de Driedaagse Brugge-De Panne. De Italiaanse ex-winnares van de Ronde van Vlaanderen deed dat door een fiets van een concurrente weg te gooien.

Elisa Longo Borghini kwam op meer dan 30 kilometer van de aankomst in De Panne samen met Elizabeth Banks ten val. De fietsen van beide rensters haakten in elkaar en de Italiaanse kreeg de fietsen moeilijk uit elkaar. 

Toen dat uiteindelijk toch lukte, gooide een gefrustreerde Longo Borghini de fiets van Banks weg. Een actie waar heel wat kritiek op kwam en waarvoor de Trek-renster zich later ook nog excuseerde via sociale media. 

Excuses

"Sorry voor het weggooien van de fiets vandaag", liet ze optekenen. "Het gebeurde in het heetst van de strijd en ik was erg gefrustreerd omdat ik de fietsen niet uit elkaar kreeg. Het was onaanvaardbaar en het spijt me oprecht. Mijn excuses aan het Bigla-team. Ik zou nooit opzettelijk schade aan het materiaal van iemand anders veroorzaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties