Jasper Philipsen heeft veel beter gevoel dan een week geleden: "Daar twijfel ik niet aan"

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Harelbeke
| 0 reacties
Jasper Philipsen heeft veel beter gevoel dan een week geleden: "Daar twijfel ik niet aan"
Foto: © photonews

Het rijden van de E3 is alweer een nieuwe uitdaging voor Jasper Philipsen. Uitkijken hoe de youngster in deze toch zware eendagskoers voor de dag komt. Het gevoel zit alvast goed. Philipsen hoopt met UAE de overwinning te kunnen meegraaien. Alexander Kristoff is dan de man die daarvoor moet zorgen.

Philipsen hoopt zelf ook beter te doen dan in zijn vorige klassieker. "Ik heb een beter gevoel dan vorige week in Sanremo. Daar voelde ik me niet zo goed. Het gaat met ups en downs. Ik ben helemaal hersteld en zit nu wel fris", heeft hij in elk geval goed nieuws.

Het doel is zo goed mogelijk meegaan 

Door bij een WorldTour-ploeg te rijden, maakt Philipsen telkens deel uit van een ambitieuze bende. De overwinning, voor minder doen ze het niet bij UAE. "Het doel is zo goed mogelijk meegaan en Kristoff goed te plaatsen. Met hem hopen we de wedstrijd te winnen."

Is Kristoff daar ook effectief toe in staat? Onze landgenoot is er alvast van overtuigd dat zijn kopman de goede vorm te pakken heeft.  "In Milaan-Sanremo was hij niet mee. Als je ziet welke sprint hij daar rijdt, dan is hij zeker in orde. Daar twijfel ik niet aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties