Jasper Stuyven rekent op meer geluk in mooiste wedstrijden van eerste seizoenshelft

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Harelbeke
| 0 reacties
Jasper Stuyven rekent op meer geluk in mooiste wedstrijden van eerste seizoenshelft
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De E3 is één van de vele wedstrijden waarin Jasper Stuyven vorig jaar naar een top tien reed. In 2018 moest Stuyven het stellen met een zesde plaats. We mogen straks dus wel opnieuw één en ander van hem verwachten. Dan moet hij wel van pech bespaard blijven.

Stuyven keek voor de start al eens in zijn glazen bol en trachtte de winnaar te voorspellen. "Iemand van Trek-Segafredo. Wie? Dat maakt niet uit." De factor geluk speelt bij de ploeg wel door de hoofden. "De voorbije wedstrijden hebben we veel pech gekend. Ik hoop dat het geluk eens aan onze zijde staat. Dan kunnen we er terug honderd procent tegenaan."

Naast Stuyven biedt Trek-Segafredo zich ook nog aan met onder andere John Degenkolb en Mads Pedersen. Een precieze rolverdeling tussen die drie is er nog niet vastgelegd. "We willen met zoveel mogelijk in de finale geraken." Maar het gevoel zit wel goed. "Ik heb goed geslapen en goed ontbeten."

GETRAIND VOOR DEZE KLASSIEKERS

Het zou toch een geruststelling zijn mocht het binnenkort eens prijs zijn. De belangrijkste afspraken komen eraan. "In het eerste deel van het jaar, ja. Daarna komen er nog mooie koersen. Het is wel zo dat we tijdens de winter getraind hebben voor deze klassiekers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties