Belg van Lotto-Soudal trekt met vertrouwen én een duidelijk strijdplan naar Gent - Wevelgem

Redactie
| 0 reacties
Belg van Lotto-Soudal trekt met vertrouwen én een duidelijk strijdplan naar Gent - Wevelgem
Foto: © photonews

Jens Keukeleire eindigde in 2017 nog knap tweede in Gent - Wevelgem. Ook anno 2019 kijkt hij met vertrouwen naar de race.

"Ik ben gelukkig vrij vlot hersteld van mijn zware val, vrijdag kon ik diepe inspanningen leveren. Dat is een goed teken, al ging het licht uit op het beslissende moment", aldus Keukeleire in een vooruitblik.

"Gent-Wevelgem is de voorjaarswedstrijd die waarschijnlijk het best bij mijn capaciteiten aansluit en ik ken er de wegen perfect, dat is ook een voordeel."

Verschil maken na Kemmel

Dat er mogelijk veel wind zal staan zondag? "Dat kan de koers slopend maken voor de knechten en de sprinters, waardoor ze misschien minder fris de heuvelzone bereiken. Het zou me ten zeerste verbazen als er een grote groep zou sprinten om de zege."

"Voor Tiesj Benoot en mij zou het goed zijn als er hard gekoerst wordt. Nikolas Maes is ook een belangrijke pion voor onze ploeg. Ideaal zou zijn dat er een twintigtal renners overblijven na de Kemmelberg, om dan het verschil te maken."

Line-up Lotto Soudal: Tiesj Benoot, Adam Blythe, Frederik Frison, Jens Keukeleire, Nikolas Maes, Lawrence Naesen en Brian van Goethem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties