Van Aert kijkt uit naar komst Van der Poel: "Straks tien wereldtitels veldrijden op podium?"

Redactie
| 39 reacties
Van Aert kijkt uit naar komst Van der Poel: "Straks tien wereldtitels veldrijden op podium?"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert is momenteel misschien wel de beste Belg in het voorjaar. Dat bewees de renner van Jumbo-Visma vrijdag met een nieuwe podiumplek (op twee) in de E3 Prijs.

Het geeft Van Aert alleen maar een extra boost voor de wedstrijden die er nog aankomen. "Want als je tweede kan zijn op een fietslengte, dan kan je ook eerste zijn", klinkt het in HNB. "Maar dan zal wel alles moeten meezitten. Want zelf vind ik toch dat ik nog altijd een trapje lager sta dan die gevestigde waarden."

'Meer ervaring nodig'

"Zoals Van Avermaet vandaag de Tiegemberg opreed… Ik kon nog net aanhaken, maar zelf zo omhoog rijden en aanvallen, dat kan ik nog niet. Wil ik echt een koers naar mijn hand zetten, dan heb ik nog iets meer ervaring en hardheid nodig", weet de Kempenaar. 

Met Stybar op één en Van Aert op twee stonden er zes wereldtitels veldrijden op het podium in Harelbeke. En zondag komt Mathieu van der Poel een eerste keer in actie tegen zijn grote rivaal uit het veld. "Straks staan er misschien tien wereld­titels op het podium", lachte Van Aert nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties