Titelverdediger van Deceuninck-Quick.Step niet in uitstekende doen: "Maar we hebben een alternatief"
Redactie
| 9 reacties

Fabio Jakobsen is niet in topvorm, toch wil Deceuninck-Quick.Step schitteren in de Scheldeprijs

Titelverdediger van Deceuninck-Quick.Step niet in uitstekende doen: "Maar we hebben een alternatief"
Foto: © photonews

De titelverdediger van de Scheldeprijs verdedigt de kleuren van Deceuninck-Quick.Step. Fabio Jakobsen is echter niet in schitterende doen, al hebben ze bij de Belgische wielerformatie altijd nog wel een andere kaart om uit te spelen.

Fabio Jakobsen had het niet gemakkelijk de afgelopen weken, al is daar wel een verklaring voor. "Fabio werd ziek in de aanloop naar Parijs-Nice en is daar in de zware etappes bijzonder diep moeten gaan om een paar resultaten uit de brand te slepen", aldus ploegleider Tom Steels bij Het Laatste Nieuws.

Met een normaal koersverloop doet Jakobsen mee voor de zege

"Daar is hij toch even van moeten bekomen. In Gent-Wevelgem was hij niet goed. Maar hij heeft ondertussen wel hard gewerkt. Met een normaal koersverloop moet hij kunnen meespelen voor de zege."

En als die koerverloop niet normaal is, of in eender welk ander scenario waaruit blijkt dat de Nederlander niet voor de eindzege zal kunnen sprinten, kan Deceuninck-Quick.Step een andere kaart uitspelen.

"In dat geval hebben we met Hodeg een meer dan volwaardig alternatief", aldus Steels. "Toch hopen we in de eerste plaats op een goeie Jakobsen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties