Het effect van een kus met Linde Merckpoel: "Reed echt een slechte wedstrijd en toch nooit zoveel aandacht gekregen"
Redactie
| 2 reacties

Stijn Steels staat na kus met Linde Merckpoel plots in de belangstelling

Het effect van een kus met Linde Merckpoel: "Reed echt een slechte wedstrijd en toch nooit zoveel aandacht gekregen"
Foto: © photonews

De meeste renners geven hun carrière een nieuwe wending om met een overwinning in één of andere grote koers. Voor Stijn Steels gebeurde het met een... kus van Linde Merckpoel. Sindsdien kan hij op wereldwijde belangstelling rekenen. Sportief vergaat het hem echter minder goed.

Voor de start van de Ronde van Vlaanderen werd Steels tijdens de ploegpresentatie door Merckpoel op de mond gekust en ook enkele dagen later ondervindt hij nog altijd het effect. "Op Instagram kreeg ik berichten van mensen uit Duitsland en zelfs Brazilië. Ik reed zondag echt een slechte wedstrijd en toch heb ik nog nooit zoveel aandacht gekregen", zegt Steels in GvA.

VERSTANDIGE BESLISSING

Bij Roompot zullen ze het graag zien gebeuren. Wat ze minder graag vaststelden, is de opgave van Steels in de Scheldeprijs. "Ik kamp na een val in de wedstrijd in Nokere met rugpijn. In de Scheldeprijs ging het helemaal van geen kanten meer en moest ik vrij vroeg in de wedstrijd afhaken. De strijd staken was de meest verstandige beslissing."

Steels komt bijgevolg niet aan de start van Parijs-Roubaix. "Dat is heel jammer, maar het kan gewoon niet anders. Mijn voorjaar zit er meteen op. Ik kan nu de tijd nemen om die rugpijn te laten behandelen. Ik vermoed dat de blessure niet te lang zal aanslepen. Begin mei zal ik terug in competitie komen in ofwel de Tour of Yorkshire ofwel de Vierdaagse van Duinkerke."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties