UAE hakt knoop door rond al dan niet deelname van Philipsen in Roubaix

UAE hakt knoop door rond al dan niet deelname van Philipsen in Roubaix
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor een jonge gast als Jasper Philipsen is het al hard labeur geweest. Al van in januari rijdt hij wedstrijden van hoog niveau. Het is de vraag of het niet allemaal wat lang en zwaar is voor een kerel van 21. Philipsen gaat er nu toch ook nog Parijs-Roubaix bij nemen.

Onze landgenoot had zelf zijn beklag gedaan over vermoeidheid nadat hij moest opgeven in de E3 BinckBank Classic en de Ronde van Vlaanderen. De Scheldeprijs en Parijs-Roubaix waren ook nog voorzien op zijn kalender, maar daar leek hij niet meteen nog zin in te hebben.

Al lijkt Philipsen ondertussen zijn tweede adem gevonden te hebben. In de Scheldeprijs kwam hij behoorlijk voor de dag en mengde hij zich in de massasprint, met een negende plaats als resultaat. Na afloop van die wedstrijd zou definitief beslist worden of hij ook geselecteerd wordt voor Parijs-Roubaix.

MET GAVIRIA EN KRISTOFF ALS KOPMANNEN

Het is dan ook geen volslagen verrassing dat UAE alsnog opteert om hem ook daar aan de start te krijgen. Toppers als Fernando Gaviria en Alexander Kristoff rijden eveneens mee. De andere renners in het UAE-team zijn Tom Bohli, Sven Erik Bystrom, Vegard Stake Laengen en Marco Marcato.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties