Leeuw van Vlaanderen schat de kansen bij Deceuninck in: "Misschien staat hij een kilo te licht"

Leeuw van Vlaanderen schat de kansen bij Deceuninck in: "Misschien staat hij een kilo te licht"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Yves Lampaert is aan een goed voorjaar bezig, maar de kers op de taart ontbreekt nog een beetje voor de wielrenner. Kan het op de wielerpiste van Roubaix?

Johan Museeuw schat de kansen van Lampaert en het hele team van Deceuninck in: "Ze zaten in een flow waarbij ze quasi alles wonnen en de Ronde van Vlaanderen wonnen ze dan niet. En nu? Ach, de Scheldeprijs wonnen ze dan weer wel."

En De Leeuw van Vlaanderen ging verder bij Sporza: "Ze starten niet echt met één kopman, maar hebben wel vier-vijf man die kunnen winnen. Yves Lampaert zal misschien de sterkste man zijn van het team onderweg naar Roubaix."

Lampaert wil het heel graag en het zit in hem

"Hij is kampioen van België en wil nu bevestigen, om aan te sluiten bij dé toppers. Hij is een heel goede renner, maar nog niet aangesloten bij de renners die monumenten winnen. Dat wil hij heel graag, dat zie je. Het zit ook in hem, hij loopt een beetje nerveus."

"Voor hem is het zondag de laatste kans, zoals voor veel andere mannen. Ik vond hem vorig jaar ietsje beter, ik zei hem deze week ook dat hij misschien een kilo te licht staat. Het is een gevecht met de weegschaal, maar misschien mist hij daardoor een beetje dash in de finales."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties