Mindere prestatie in Luik deert Alaphilippe niet: "Tijd om te rusten en herstellen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Ondanks minder resultaat in Luik-Bastenaken-Luik is Julian Alaphilippe bijzonder tevreden na voorjaar

Mindere prestatie in Luik deert Alaphilippe niet: "Tijd om te rusten en herstellen"
Foto: © photonews

Voor de start was Julian Alaphilippe dé topfavoriet om een eerste keer Luik-Bastenaken-Luik te winnen, maar de flamboyante Fransman kwam niet verder dan een 16e plek. Al kan hij zeker niet ontevreden zijn na een fantastisch voorjaar.

Een overwinning in La Doyenne komt er ten vroegste in 2020 voor Alaphilippe. "Vandaag was een loodzware dag door het slechte weer", vertelde hij. "We pakten wel onze verantwoordelijkheid en controleerden de koers. Ik zat op mijn limiet op de laatste klim, maar ik ben niet teleurgesteld en heb alleen maar lof voor mijn ploegmaats. Zij waren fantastisch en ik ben erg trots op ze."

Met Milaan-Sanremo, de Strade Bianche en de Waalse Pijl is het voorjaar meer dan geslaagd voor 'Loulou'. "Mijn seizoen is ongelooflijk tot nu toe. De afgelopen maanden ga ik zeker blijven herinneren. De overwinningen die ik met hulp van de ploeg heb bereikt, hebben we mij immense vreugde bezorgd."

"Nu is het tijd om te rusten en herstellen richting het tweede deel van het seizoen. Ik hoop daar de draad weer op te pikken en de ploeg nog mooie zeges te bezorgen", besluit Alaphilippe

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties