Remco Evenepoel binnen anderhalve maand weer te bewonderen op Belgische wegen

Remco Evenepoel binnen anderhalve maand weer te bewonderen op Belgische wegen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel heeft een wedstrijd aan zijn programma toegevoegd en met die keuze zal de jonge renners zijn fans zeker blij maken. Evenepoel komt in juni immers aan de start van de Baloise Belgium Tour. Het wordt voor de youngster zijn eerste Belgische rittenkoers.

Toen Evenepoel aan de start verscheen van Nokere Koerse en de Bredene-Koksijde Classic, kon hij al op grote belangstelling rekenen. Dat zal wellicht in de Baloise Belgium Tour niet anders zijn. Die wedstrijd gaat van start op 12 juni en eindigt enkele dagen later op 16 juni.

UITKIJKEN NAAR TIJDRIT IN GRIMBERGEN

Evenepoel zal er zijn tijdrijderscapaciteiten kunnen aanspreken in de individuele tijdrit in Grimbergen, toch niet zo ver van zijn woonplaats. Wellicht zal hij voornamelijk daar naar uitkijken. Voorts is ook de Ardennenrit in en rond Seraing een mooie kans om zich in eigen land in de kijker te rijden.

Deceuninck-Quick.Step heeft overigens zijn volledige selectie voor de Belgium Tour al vastgelegd. Naast Evenepoel komen ook Keisse, Serry, Jakobsen, Honoré, Capecchi en Martinelli aan de start.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties