Mathieu van der Poel deze maand nog te bewonderen in de regio rond Sint-Niklaas
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 12 reacties

Van der Poel komt aan de start van Puivelde Koerse

Mathieu van der Poel deze maand nog te bewonderen in de regio rond Sint-Niklaas
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel heeft nog niet genoeg van zijn voorjaar op de weg. De Nederlandse alleskunner kan zich binnenkort weer focussen op het mountainbiken, maar eerst wil hij nog één wegwedstrijd meepikken. Dat moet Puivelde Koerse worden, een kermiskoers in een gehucht van Sint-Niklaas.

Puivelde Koerse zal gereden worden op woensdag 15 mei. De koers gaat van start om 15u. De deelnemende renners zullen dan in totaal nog 169 kilometer moeten afleggen. Ook Mathieu van der Poel zal dat dus doen. De organisatie heeft hem nog eens weten te strikken.

Van der Poel stond in het verleden immers ook wel eens aan de start van Puivelde Koerse. Vorig jaar had hij dat ook gedaan, ware het niet dat een breuk in het handwortelbeentje roet in het eten gooide. Overigens heeft zijn vader Adrie deze wedstrijd op zijn palmares staan.

WB-MANCHE MOUNTAINBIKE OP 19 MEI

Zo is de winnaar van Dwars door Vlaanderen en de Amstel Gold Race nog één keertje te bewonderen op de weg, vooraleer de aandacht weer even naar het mountainbike gaat. Op zondag 19 mei rijdt Van der Poel immers de wereldbekermanche in het Duitse Albstadt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

24/08/2019 - 15/09/2019 Vuelta

Nieuwste reacties