Van Avermaet en CCC trekken hun conclusies richting 2020 en denken aan andere Belg

Van Avermaet en CCC trekken hun conclusies richting 2020 en denken aan andere Belg
Foto: © photonews

Na een tegenvallend voorjaar is het niet alleen tijd om de balans op te maken, maar ook om lessen te trekken voor Greg Van Avermaet. Het moeten dragen van de hele ploeg heeft hem blijkbaar toch veel energie gekost. Daar moet iets aan gebeuren met het oog op volgend jaar.

Zowel Greg Van Avermaet zelf als de ploegleiding van CCC zijn er inmiddels uit. Ze weten wat er in 2020 moet bijkomen om echt mee te doen voor de prijzen. Van Avermaet verklapt in Het Nieuwsblad wat er op het verlanglijstje staat.

"We zoeken een medekopman in de finale van de klassiekers, een klassementsrenner en misschien ook nog een sprinter", zegt de kopman van de Poolse formatie. Voor zichzelf is vooral dat eerste van belang, maar wie moet dat dan juist worden? Bij het horen van een andere Belgische naam, knikt Van Avermaet instemmend. "Benoot? Die mag komen, ja."

BUDGETTAIRE BEPERKTHEDEN

Dan moet er wellicht wel nog wat water naar de zee vloeien. "Budgettair is iemand van dat kaliber niet gemakkelijk binnen te halen, maar ik zou er niets op tegen hebben. Integendeel. Ik weet dat er momenteel met een aantal renners gepraat wordt, maar het is onmogeliijk om daar nu al namen op te kleven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties