Deceuninck-Quick.Step met een sterk zevental naar de Ronde van Californië

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Deceuninck-Quick.Step met een sterk zevental naar de Ronde van Californië
Foto: © photonews

Van 12 tot 18 mei staat de Ronde van Californië op het programma. Voor sommige renners van Deceuninck-Quick.Step de ideale manier om opnieuw koerskilometers in de benen te krijgen na de klassiekers.

De ploeg van Patrick Lefevere trekt met een sterke selectie naar de Verenigde Staten. Zo komen Zdenek Stybar (winnaar Omloop en E3, red.) en Kasper Asgreen (tweede in de Ronde, red.) opnieuw in actie na een meer dan geslaagd voorjaar. 

De 22-jarige Fabio Jakobsen maakt dan weer zijn debuut in de VS. "Fabio zal onze kopman zijn voor de sprinters", zegt ploegleider Wilfried Peeters. "Zdenek (Stybar) en Rémi (Cavagna) hebben de nodige vrijheid, dus we zullen zien wat zij kunnen op een lastig parcours. We willen vooral tonen dat we er staan in één van de mooiste wedstrijden van de kalender."

De selectie van Deceuninck-Quick.Step voor de Ronde van California: Kasper Asgreen (DEN), Rémi Cavagna (FRA), Tim Declercq (BEL), Fabio Jakobsen (NED), Michael Mørkøv (DEN), Maximiliano Richeze (ARG) en Zdenek Stybar (CZE)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties