Victor Campenaerts heeft (voorlopig) revanche beet voor tegenvallende proloog: blijft werelduurrecordhouder in de hot seat?
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Victor Campenaerts voorlopig in de hot seat in afsluitende tijdrit Ronde van Romandië

Victor Campenaerts heeft (voorlopig) revanche beet voor tegenvallende proloog: blijft werelduurrecordhouder in de hot seat?
Foto: © photonews

De renners in de Ronde van Romandië werken zondag de afsluitende tijdrit van 16,85 kilometer af. Victor Campenaerts is alvast uit op revanche en mag voorlopig plaatsnemen in de hot seat.

Na zijn tegenvallende proloog, waarin de Lotto Soudal-renner ten val kwam, was Campenaerts gebrand op een sterke afsluitende tijdrit in de Ronde van Romandië. De werelduurrecordhouder schreef alvast de beste tussentijd en de beste tijd op zijn naam, waardoor Campenaerts voorlopig in de hot seat mag plaatsnemen. Campenaerts legde de 16,85 kilometer af in 20'11", goed voor een moyenne van boven de 50 km/u. 

De klassementsmannen zijn pas als laatste aan beurt, maar onder meer specialist en viervoudig wereldkampioen tijdrijden Tony Martin dook niet onder de tijd van de in Herent wonende Antwerpenaar. 

Na zijn tijdritzege van dit jaar in de Tirreno-Adriatico een tweede succes in de WorldTour voor Campenaerts

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/02/2020 - 23/02/2020 Ruta del Sol
22/02/2020 Leuven
23/02/2020 Sluitingsprijs
26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad

Nieuwste reacties