Trek-Segafredo bouwt Giro-ploeg rond Nederlander Bauke Mollema
Redactie
| 0 reacties

Trek-Segafredo trekt met klassementsman Bauke Mollema naar de Giro

Trek-Segafredo bouwt Giro-ploeg rond Nederlander Bauke Mollema

Zaterdag gaat in Bologna de 102e Giro van start. Trek-Segafredo heeft een ploeg gebouwd rond de Nederlander Bauke Mollema en rekent in de sprints op de jonge Matteo Moschetti.

Kopman Mollema begint zaterdag aan zijn derde Ronde van Italië. Twee jaar geleden reed hij naar een zevende plek in de strijd om het roze, in zijn eerste Giro in 2010 werd hij twaalfde. 

"Ik kijk uit naar mijn derde Giro", vertelt de renner uit Groningen. "De voorbereidingen zijn goed gegaan en ik heb er alle vertrouwen in dat ik een sterke ploeg heb om mij te helpen en naar een hoger niveau te tillen."

Mollema krijgt onder meer de steun van de Italianen Gianluca Brambilla en toptalent Giulio Ciccone. Matteo Moschetti maakt dan weer zijn debuut in de Giro en moet de snelle man worden van Trek-Segafredo. Voor de Belgen is er geen plaats: Jasper Stuyven en Edward Theuns blijven thuis. 

De selectie van Trek-Segafredo voor de Ronde van Italië: Gianluca Brambilla, Giulio Ciccone, Will Clarke , Nicola Conci, Michael Gogl, Markel Irizar, Bauke Mollema en Matteo Moschetti 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties