Campenaerts reageert op de podcast van Wiggins: "Wel zijn uurrecord verbroken" & "Eer dat ik erin voorkom"
Redactie
| 0 reacties

Wiggins raadde Campenaerts aan om een nieuwe ploeg te zoeken, de houder van het werelduurrecord reageert

Campenaerts reageert op de podcast van Wiggins: "Wel zijn uurrecord verbroken" & "Eer dat ik erin voorkom"
Foto: © photonews

De podcast van Bradley Wiggins waarin hij het onder meer over Victor Campenaerts had is niet in dovemansoren gevallen bij de houder van het werelduurrecord. Voor de start van de Giro-etappe op woensdag reageerde hij op de boodschap van 'Wiggo'.

En die boodschap hield in dat Victor Campenaerts nog meer in zijn mars had, maar dat hij dan best andere oorden kon opzoeken. Vertrekken bij Lotto Soudal, met andere woorden (lees HIER meer over die boodschap). Sporza zocht hem woensdagmiddag op en vroeg om zijn reactie.

Kevin De Weert

"Het flatteert me zeker dat ik meermaals in zijn podcasts voorkom. Bradley is toch een beetje een idool van mij. Dat hij zegt dat er nog meer in mij zit? Ik hoop dat het zo is en ik probeer er nog meer uit te halen", voelde Campenaerts zich ietwat vereerd.

Wiggins deelde een sneer uit aan Lotto, door te zeggen dat de formatie nog werkt zoals in 1974. "Ik denk dat hij hier nog niet in de ploeg heeft gezien hoe we het uurrecord hebben aangepakt. We hebben dat dus wel verbroken, hé", was de repliek van de specialist tegen de klok.

"We komen inderdaad misschien meer over als een traditionele ploeg, maar er is veel progressie geboekt. Zeker op het vlak van tijdrijden sinds mijn komst. En met Kevin De Weert hebben we hele grote stappen gezet", besloot Campenaerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties