Lefevere onderneemt stappen om Alaphilippe te kunnen houden: "Het draait allemaal om het geld"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 6 reacties

Patrick Lefevere heeft Julian Alaphilippe een voorstel gedaan

Lefevere onderneemt stappen om Alaphilippe te kunnen houden: "Het draait allemaal om het geld"
Foto: © photonews

Aangezien de ploeg van Patrick Lefevere weer bezig is aan een superseizoen, wil de sterke man van Deceuninck-Quick.Step er alles aan doen om zijn team bij mekaar te houden. En zeker het contract van smaakmaker Alaphilippe te verlengen. Er is hiervoor een inspanning geleverd.

Er komt wat schot in de zaak wat betreft het al dan niet aanblijven van Julian Alaphilippe. "Ik heb de makelaar van Alaphilippe een voorstel gedaan in de Ronde van Californië", verklapt Lefevere aan Cyclingnews. "Ik hoop de volgende dagen nieuws te hebben. Ik weet niet of hij zal blijven, maar ik hoop het natuurlijk wel. Het draait allemaal om het geld."

BEDENKINGEN BIJ ENS RICHEZE

Alaphilippe staat uiteraard in de belangstelling van verschillende teams, maar ondertussen dweept ook Maximiliano Richeze met interesse van UAE. "We zijn nog met hem aan het praten. Hij wil nog een contract van twee jaar en ik heb daar mijn bedenkingen bij omdat hij al 36 is", zegt Lefevere over dat dossier.

Het is dus nog even overwegen of Richeze die gok waard is. "Natuurlijk is hij nog altijd een zeer goede renner. Ik denk niet dat zijn tijd al voorbij is. Bovendien heb ik Max niet enkel graag als renner, maar ook als mens. Ik kan echter niet iemand een contract geven omdat ik hem graag heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/02/2020 - 02/02/2020 WK
05/02/2020 Parkcross
08/02/2020 Krawatencross
09/02/2020 Noordkempen Merksplas
15/02/2020 Noordzeecross

Nieuwste reacties