Zdenek Stybar is nog altijd aan het nagenieten: "Zo krijgt iedereen zijn kans"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Zdenek Stybar geniet nog steeds van zijn zeges in de Omloop en de E3

Zdenek Stybar is nog altijd aan het nagenieten: "Zo krijgt iedereen zijn kans"
Foto: © photonews

Het klassieke voorjaar ligt nu al even achter ons en iemand die dat wellicht betreurt, is Zdenek Stybar. Voor de Tsjech was dat immers een groot succes met overwinningen in de Omloop Het Nieuwsblad en de E3 BinckBank Classic. Hij koestert die momenten dan ook nog altijd.

Stybar nam onlangs overigens deel aan de Ronde van Californië. "Het was mijn eerste koers sinds de klassiekers. Het was goed om te hernemen met vele kilometers en heel wat klimwerk. Voor mij was het een perfecte start van de tweede helft van het seizoen", oordeelde de renner van Deceuninck-Quick.Step bij Cyclingnews

Hij werd eindelijk beloond voor zijn geduld. "Ik was al lang aan het wachten om een klassieker te winnen. Dit jaar is het eindelijk gebeurd. Ik heb ervan genoten, want ik heb er echt hard voor gewerkt. Ik had een hele goede winter achter de rug en het team presteerde ook constant op een goed niveau. Ik ben blij dat ik het kon afmaken."

TEAMSPIRIT GROTE STERKTE

Het geeft hem nog een speciaal gevoel om zijn steentje te kunnen bijdragen aan de successen van The Wolfpack. "We rijden voor mekaar en dat is onze grootste sterkte. Dat is waarom we kunnen winnen. Omdat we altijd iemand hebben die het kan afmaken, die kan wegrijden, die ook snel is in de sprint. Zo krijgt iedereen zijn kans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties