CCC met Serge Pauwels en nog twee Belgen naar Hammer Stavanger: "Kijk uit naar tweede deel seizoen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties

Serge Pauwels proeft in het Noorse Stavanger voor het eerst van de Hammer Series

CCC met Serge Pauwels en nog twee Belgen naar Hammer Stavanger: "Kijk uit naar tweede deel seizoen"
Foto: © photonews

Drie van de vijf CCC-renners voor de Hammer Stavanger zijn Belgen. Ervaren klimmer Serge Pauwels krijgt het gezelschap van Guillaume Van Keirsbulck, Nathan Van Hooydonck en de Polen Lukasz Wisniowski en Szymon Sajnok.

Voor Pauwels begint het tweede deel van zijn seizoen in Noorwegen. "Na de Ronde van Yorkshire heb ik een kleine pauze genomen, maar ik heb ook goed getraind met het oog op de Hammer Stavanger", vertelt Pauwels. "Ik kijk uit naar deze wedstrijd en naar mijn tweede deel van het seizoen."

"Hoewel het concept vrij nieuw voor mij is en het mijn eerste deelname aan de Hammer Series is, denk ik toch dat er agressief gekoerst zal worden. Dat is iets wat ik leuk vind", aldus onze landgenoot. "We brengen enkele sterke, krachtige renners mee naar Stavanger, dus dat zou ons moeten helpen in de drie events. Zeker in de ploegentijdrit, waar we sterk willen presteren."

De selectie van CCC voor de Hammer Stavanger: Serge Pauwels (BEL), Szymon Sajnok (POL), Nathan Van Hooydonck (BEL), Guillaume Van Keirsbulck (BEL) en Łukasz Wiśniowski (POL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties