Alaphilippe en Lefevere lichten hun deal toe: "Prioriteit lag altijd bij nieuw contract bij Deceuninck-Quick.Step"

Alaphilippe en Lefevere lichten hun deal toe: "Prioriteit lag altijd bij nieuw contract bij Deceuninck-Quick.Step"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Waalse Pijl is tot dusver de meest recente wedstrijd die Alaphilippe gewonnen heeft, maar het is zeker niet zijn laatste zege in het shirt van Deceuninck-Quick.Step. De Fransman tekende voor twee jaar bij. Ondanks belangstelling van andere teams wou hij graag bij de ploeg van Lefevere blijven.

"Dit is het team dat me zes jaar geleden de kans gaf om prof te worden en waar ik me thuis voel", verklaart Alaphilippe zijn keuze. "Ik had ook andere aanbiedingen, maar mijn prioriteit lag altijd bij een nieuw contract bij Deceuninck-Quick.Step. Deze ploeg heeft een unieke spirit en winnaarsmentaliteit."

VOLGENDE WEEK AAN DE SLAG IN THUISLAND

De Franse veelwinnaar ziet die omgeving als de perfecte omstandigheden om zich verder te ontwikkelen. "Ik ben blij dat ik dit contract kon ondertekenen voor het tweede deel van het seizoen eraan komt. Dat zal ik volgende week inzetten in de Dauphiné."

Ook Patrick Lefevere is uiteraard een gelukkig man. "Julian maakt deel uit van onze ongelooflijke familie. Hij is meer dan enkel een kampioen die in staat is een brede waaier aan koersen te winnen. Hij is ook een leuk en charismatisch persoon. We hopen samen nog vele mooie en memorabele overwinningen te beleven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties