Julian Alaphilippe viert rentree in de Dauphiné, ook twee Quick.Step-Belgen mee
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties

Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick.Step) maakt zijn comeback in de Dauphiné

Julian Alaphilippe viert rentree in de Dauphiné, ook twee Quick.Step-Belgen mee
Foto: © photonews

Na een lang maar succesvol voorjaar met winst in Milaan-Sanremo, de Strade Bianche en de Waalse Pijl begint Julian Alaphilippe zondag in de Dauphiné aan zijn tweede deel van het seizoen. Hij krijgt onder meer twee Belgen mee naar de Franse rittenkoers.

Julian Alaphilippe en Philippe Gilbert leiden de troepen van Deceuninck-Quick.Step in de Dauphiné. Alvaro Jose Hodeg is de snelle man in het zevenkoppige gezelschap, met knecht Tim Declercq gaat er naast Gilbert nog een andere landgenoot mee. 

'Meer dan een test voor de Tour'

"De Dauphiné is meer dan een test voor de Tour. Het is een geweldige koers met enkele prima ritten voor de klimmers", vertelt ploegleider Brian Holm.

"We hebben een gebalanceerde selectie die geleid wordt door Julian en Philippe, die samen een hoogtestage achter de rug hebben. Maar we kunnen ook met andere renners voor een goed resultaat gaan. De zomer begint hier en The Wolfpack is gebrand om de stempel op zoveel mogelijk koersen te drukken."

De selectie van Deceuninck-Quick.Step voor het Critérium du Dauphiné: Julian Alaphilippe (FRA), Rémi Cavagna (FRA), Tim Declercq (BEL), Philippe Gilbert (BEL), Alvaro Jose Hodeg Chagui (COL), Zdenek Stybar (CZE) en Petr Vakoc (CZE) 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties