Kasper Asgreen blijft verbazen: "Opnieuw een stap in de goede richting"
Redactie
| 3 reacties

Kasper Asgreen in de wolken met leiderstrui in Ronde van Zwitserland

Kasper Asgreen blijft verbazen: "Opnieuw een stap in de goede richting"
Foto: © photonews

Kasper Asgreen heeft geschiedenis geschreven. Zijn tweede plaats in de Ronde van Vlaanderen en ritzege in de Ronde van Californië waren zeker geen toeval. Hij is de eerste Deen die de leiderstrui mag dragen in de Ronde van Zwitserland. Uiteraard is hij daarmee opgetogen.

Asgreen is tot dusver één van de grote ontdekkingen in het wielerjaar 2019. "Dit seizoen is tot nog toe ongelooflijk geweest! Ik heb enkele grote stappen voorwaarts gezet en deze trui is zeker en vast opnieuw een stap in de goede richting. Dat maakt me blij", klinkt het logisch.

Het was nochtans geen evidentie om de tweede etappe goed door te komen. "Ik was niet zeker dat ik de klimmetjes zou overleven, maar ik deed mijn best en gaf alles. Het is geweldig om aan de leiding te staan in zowel het algemene klassement en het jongerenklassement. Het bezorgt me veel plezier."

VIVIANI AAN ZET IN DERDE RIT

Ondanks dit succes richt Asgreen toch al snel weer de blik vooruit. "Ik ben al gefocust op de volgende rit", laat de renner van Deceuninck-Quick.Step weten. "We zullen proberen om de koers bijeen te houden en voor een  massasprint te gaan met Elia Viviani."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties