Teamwork Deceuninck-Quick.Step doet het weer: "Dat was niet mogelijk geweest zonder al deze geweldige kerels"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Alvaro Hodeg looft ploegmaats na zege in Heistse Pijl

Teamwork Deceuninck-Quick.Step doet het weer: "Dat was niet mogelijk geweest zonder al deze geweldige kerels"
Foto: © photonews

De Heistse Pijl kende dit jaar een sterk deelnemersveld en op het einde was het toch de grote favoriet die het haalde. Alvaro Hodeg bezorgde Deceuninck-Quick.Step de overwinning. De Colombiaan minimaliseerde wel zijn eigen rol en overlaadde zijn teamgenoten met complimenten.

De vroege vlucht hield lang stand en maakte het Deceuninck-Quick.Step zeker niet gemakkelijk. "Het team was fantastisch en nam van bij de start zijn verantwoordelijkheid. We wisten dat we dit moesten doen. We reden hard achter de gevaarlijke ontsnapping", had ook Hodeg vastgesteld.

In de lokale ronden hebben we het tempo nog verhoogd 

Alvaro Hodeg

Zo kwam de sprinter van de ploeg alsnog in positie om te kunnen winnen. "In de lokale ronden hebben we het tempo zelfs nog verhoogd en deden we het veld uit elkaar spatten. Twee van onze jongens hebben me dan nog beschermd en mijn kaart getrokken toen het allemaal weer samen kwam." 

Zijn sprint mocht echt wel gezien worden, maar Hodeg bleef enorm bescheiden en had vooral aandacht voor de inspanningen van zijn ploegmaats. "Uiteindelijk was het enige dat ik moest doen mijn sprint inzetten en zo deze mooie overwinning behalen. Dat was niet mogelijk geweest zonder het werk van al deze geweldige kerels."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties