Bondscoach Rik Verbrugghe meldt zich in Halle-Ingooigem met straffe nationale selectie
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Naesen en Stuyven starten aan Halle-Ingooigem bij nationale selectie

Bondscoach Rik Verbrugghe meldt zich in Halle-Ingooigem met straffe nationale selectie

De 72ste editie van Halle-Ingooigem belooft de moeite te worden. Niet enkel omdat enkele buitenlandse rappe mannen er hun zinnen hebben op gezet. Ook zal er een Belgische selectie aan de start verschijnen die uit kan pakken met een aantal grote namen.

De eendagskoers doorheen West-Vlaanderen is één van die wedstrijden die bondscoach Rik Verbrugghe de kans biedt om enkele van zijn renners aan het werk te zien in het Belgische truitje. Het is niet zomaar een selectie die Belgian Cycling op de been brengt. Ze bestaat uit stuk voor stuk steengoede renners.

Allereerst is er de naam van Oliver Naesen die in het ook springt en ook Jasper Stuyven rijdt mee bij de Belgische selectie. Twee mannen die zondag zeker hun kans zullen wagen op het BK. Ook de rest van de ploeg mag gezien worden, met de aanwezigheid van Laurens De Vreese, Jens Debusschere, Jens Keukeleire, Lawrence Naesen en Jens Reynders.

SPRINTEN OF NIET?

Als dat geen sterke ploeg is. Het moet wel nog blijken of dat team het hoofd kan bieden aan de formaties die azen op een sprint. Tim Merlier, Fabio Jakobsen en Bryan Coquard zijn immers de op papier snelste mannen die aan de start komen.

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties