Sunweb verandert het geweer alweer van schouder: "Met Wilco Kelderman mikken op heuvelachtige ritten en bergritten"

Sunweb verandert het geweer alweer van schouder: "Met Wilco Kelderman mikken op heuvelachtige ritten en bergritten"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij alle ploegen maken ze zich stilaan op voor de Ronde van Frankrijk en dat is bij Sunweb niet anders. Daar zitten ze in een gelijkaardige situatie dan na een paar dagen in de Giro. In plaats van met Dumoulin voor het klassement te gaan, moeten ze mikken op ritzeges.

Dat geeft ook trainer Aike Visbeek aan. "Onze focus zal zijn om voor ritzeges te gaan. We zullen kansen hebben op goede uitslagen met Michael Matthews in massasprints en sprints met een uitgedund peloton. Nikias Arndt zal onze wegkapitein zijn en met Chad Haga, onze ritwinnaar uit de Giro, hebben we power bij voor de ploegentijdrit en de invididuele tijdrit."

TOURDEBUUT VOOR BOL

En kan de ploeg nu ook nog zijn gewicht in de schaal leggen als het omhoog loopt? "Met Wilco Kelderman, Nicholas Roche en Soren Kragh Andersen mikken we op heuvelachtige ritten en bergritten. We zijn ook fier dat we twee getalenteerde debutanten hebben met Lennard Kämna en Cees Bol."

Die laatste kennen we uiteraard wel van zijn overwinning in Nokere Koerse. "Cees heeft grote stappen gezet met verschillende overwinningen. Misschien nog wel indrukwekkender is zijn toewijding om een ondersteunende rol op zich te nemen bij verschillende gelegenheden. Cees zal de kans krijgen om zich te ontwikkelen op het hoogste niveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties