Tweede vanop BK ondertekent prompt contractverlenging

Tweede vanop BK ondertekent prompt contractverlenging
Foto: © photonews

Als je het podium kan halen op een nationaal kampioenschap, ben je wel een contractverlenging waard. Zo redeneren ze ook bij Wanty-Gobert. Al willen ploeg en renner ongetwijfeld al langer met mekaar door. Opvallend is wel dat Wanty de contractverlenging van Timothy Dupont vlak na het BK aankondigt.

Dupont heeft voor één jaar bijgetekend. Het wordt volgend jaar zijn derde seizoen bij Wanty-Gobert, na zijn overstap van Verandas Willems. In de kleuren van Wanty won Dupont in 2018 de Schaal Sels en werd hij voorbije zondag nog tweede op het BK.

Zijn contractverlenging past in de plannen van Dupont om nog het beste te maken van zowel het huidige als het volgende jaar. "Ik ben blij om te verlengen bij Wanty-Gobert. Ik wil dit seizoen nog schitteren, dus vertrek ik twee weken op hoogtestage om het einde van het seizoen voor te bereiden. Ik kom terug in competitie in de GP Cerami alvorens de Ronde van Wallonië en de BinckBank Tour te rijden."

BIJ SNELSTE BELGISCHE RENNERS

Ook sportief directeur Hilaire Van der Schueren is tevreden. "Ik ben zeer verheugd dat Timothy een bijkomend jaar bij Wanty-Gobert blijft. Hij heeft getoond dat hij over snelle benen beschikt en tot de snelste Belgische renners behoort. Hij zal nu van wat rust genieten en daarna reken ik op hem voor het einde van het seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties