Gele trui blijft waar hij is en verlengt zijn contract tot eind 2021

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Gele trui blijft waar hij is en verlengt zijn contract tot eind 2021
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De gele trui in de Tour de France ziet zijn prestaties beloond worden met een contractverlenging. Giulio Ciccone heeft zijn contract bij Trek-Segafredo verlengd tot eind 2021.

Een dag na het missen van de ritzege maar wel het veroveren van de gele leiderstrui heeft Giulio Ciccone prompt een contractverlenging gekregen. De jonge Italiaan kroonde zich in de Giro, waar hij de rit over de Mortirolo won, tot bergkoning. 

"Ik ben enorm blij dat ik hier een nieuw contract teken bij Trek-Segafredo", reageert de renner. "Na de Giro waren er enkele teams met interesse in mij, maar voor mij was het duidelijk dat ik bij Trek-Segafredo wilde blijven. Hier voel ik me thuis en krijg ik de kans om te blijven groeien."

Porte beschermen

"Ik kwam naar hier om ervaring op te doen en Richie Porte te steunen in de bergetappes, maar hier sta ik met het geel. Ik zal proberen om zoveel mogelijk te genieten van de leiderstrui, maar de focus blijft bij Richie. Hij is onze leider en ik zal er alles aan doen om hem te beschermen", besluit de 24-jarige klimmer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties