Lotto Soudal stelt tijdens de Tour al de (opvallende) nieuwe truitjes voor 2020 voor

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 21 reacties
Lotto Soudal stelt tijdens de Tour al de (opvallende) nieuwe truitjes voor 2020 voor
Foto: © photonews

Lotto Soudal heeft van de rustdag gebruik gemaakt om sponsornieuws aan te kondigen: G&V Energy Group blijft net als Lotto en Soudal tot eind 2022 aan boord. Bovendien werden ook de truitjes voor het nieuwe seizoen nu al voorgesteld.

Het energiebedrijf is al sinds 2012 bij Lotto Soudal, sinds 3,5 jaar prijkt het logo van multimerkentankkaart 'CAPS' op de schouders van de renners. Maar dankzij de verlenging en uitbreiding van het partnership prijkt het logo vanaf volgend seizoen op de achterkant van de broek van de renners. Tim Wellens en Thomas De Gendt stelden maandag de nieuwe outfit voor. Opvallend: naast rood en wit wordt zwart de derde kleur bij Lotto Soudal (of Soudal Lotto). 

"Als fervent wielerliefhebber zijn we zeer verheugd om onze samenwerking met het Lotto Soudal-team, dat ons nauw aan het hart ligt, te kunnen verlengen tot eind 2022", vertelt Xavier Dewulf, CEO van de G&V Energy Group.

"We herkennen er onze eigen kernwaarden in: Belgisch, dynamisch en innovatief. De positieswitch van ons logo van de schouder naar het achterwerk is vanuit marketingstandpunt een droom die werkelijkheid wordt."

'Mooi parcours afgelegd'

Ook algemeen manager John Lelangue is een tevreden man met de continuïteit van één van zijn sponsors. "Het verhaal van ons partnership is er een van continuïteit", zegt Lelangue. "G&V Energy Group is de voorbije jaren uitgegroeid tot een structurele partner van Lotto Soudal, met de prachtige teambussen als uithangbord."

"We hebben samen een mooi parcours afgelegd en ik ben blij dat CEO Xavier Dewulf en zijn team bij G&V Energy Group onze ambities voor de komende jaren onderschrijven", besluit Lelangue. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties