Patrick Lefevere over het succes: "Ze hebben allemaal gelachen met 'The Wolfpack', maar iedereen wil bij ons komen"
Redactie
| 6 reacties
Patrick Lefevere over het succes: "Ze hebben allemaal gelachen met 'The Wolfpack', maar iedereen wil bij ons komen"
Foto: © photonews

Patrick Lefevere heeft de laatste jaren al enkele sterkhouders verloren omdat ze elders meer kunnen verdienen. Toch slaagt hij er jaar na jaar in om een heel competitieve ploeg op te stellen.

Quick.Step blijft de laatste jaren één van de meest succesvolle ploegen uit het peloton. Met dank aan Lefevere 'himself'. Binnen de ploeg is iedereen ook vol lof over Lefevere als teammanager. "Ik sta open voor iedereen en ik voel wanneer ik er moet zijn", vertelde Lefevere in Vive le Vélo. "Wij Vlamingen kennen ook de kunst van het ontmijnen. Een conflict ontmijnen voor het geboren is, daar ben ik wel goed in."

"Ze hebben allemaal gelachen met The Wolfpack, wat eigenlijk begonnen was als een grap. Maar als je dan ziet hoe ze zich daaraan optrekken en het een eigen leven gaat leiden. Wij zijn geen vragende partij meer, iedereen wil bij ons komen. Zelfs Engelse renners willen bij ons komen en niet bij Ineos."

"The Wolfpack wekt op een bepaald moment zelfs jaloezie op. Als de blauwe garde naar voren komt, weet iedereen dat er iets gaat gebeuren. Dat moeten we op alle vlakken uitspelen", besluit Lefevere

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix

Nieuwste reacties