Slecht nieuws voor ploeg van Nick Nuyens: hoofdsponsor verdwijnt na vijf seizoenen uit profpeloton
Redactie
| 26 reacties

Roompot neemt na vijf jaar afscheid van de wielersport

Slecht nieuws voor ploeg van Nick Nuyens: hoofdsponsor verdwijnt na vijf seizoenen uit profpeloton
Foto: © photonews

Roompot Vakanties neemt na vijf seizoenen afscheid van het wielerpeloton. Minder goed nieuws voor de ploeg van Nick Nuyens, dat zo zonder hoofdsponsor zit voor 2020.

Roompot heeft maandag aan het teammanagement van de wielerploeg meegedeeld dat het de sponsoring na dit seizoen stopzet. Dat staat te lezen in een persbericht van het team. "Het gaat om een beleidskeuze die losstaat van sportieve resultaten of van de samenwerking van de afgelopen jaren, een samenwerking die steeds in een uitstekende verstandhouding is verlopen", benadrukt Roompot-Charles.

De wielerploeg wil de hoofdsponsor graag bedanken voor de steun en het vertrouwen van de afgelopen jaren. Het teammanagement gaat nu op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, al rest er Nuyens en co natuurlijk nog weinig tijd. 

Renners vrij om te gaan

De renners en staf mogen dus op zoek naar een nieuwe werkgever. "Als zij nu een nieuwe stap in hun carrière kunnen zetten, zullen wij hen allerminst iets in de weg leggen. Integendeel, de komende maanden krijgen zij nog heel wat kansen om zich in de kijker te rijden."

Ook Roompot zelf kwam nog met een bericht. "De doelstellingen van Roompot Vakanties met het wielerteam zijn, met uitzondering van ‘het rijden van een grote ronde’, allemaal bereikt. Roompot wenst uitdrukkelijk alle renners, teamleden en de hele wielerwereld en al zijn fans te bedanken voor vijf mooie jaren", klinkt het. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties