Bezoek van vrouwlief en dochtertje geven Ewan die extra boost: "Dat zou hem veel te veel hebben afgeleid"

Bezoek van vrouwlief en dochtertje geven Ewan die extra boost: "Dat zou hem veel te veel hebben afgeleid"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het had eigenlijk niet beter gepland kunnen worden. Ryann, de partner van Caleb Ewan, was uitgerekend om te bevallen tijdens de Tour. Door de vroege geboorte kon Ewan zijn dochtertje al voor de Toourstart leren kennen, om vervolgens in Frankrijk te vlammen op de fiets.

Ryann en dochtertje Lily stonden te wachten aan de aankomst in Nîmes en dat bezorgde de spurter van Lotto dan weer de nodige motivatie. "Ik denk wel dat Caleb extra gemotiveerd was doordat we hier waren, maar ik vrees dat we hem ook meer stress bezorgd hebben. Hij had zichzelf wel wat druk opgelegd", beweert zijn vrouw in HLN.

NIET STOPPEN MET LACHEN

Uiteindelijk werd het wel een unieke herinnering. "Deze overwinning gaan we nooit meer vergeten." Ewan ziet  zijn dochtertje tijdens de Tour voor het eerst buiten het ziekenhuis. Ook opvallend. "Het was hard voor hem toen hij ons moest achterlaten in het ziekenhuis. Toen hij ons zondagavond kwam bezoeken, kon hij niet stoppen met lachen."

All's well that ends well. Eind goed, al goed. Zo ziet Ryann het toch. "Achteraf denk ik dat het beter was dat Lily te vroeg geboren is. Normaal zou ik in de Tour bevallen, of er vlak na: dat zou Caleb veel te veel hebben afgeleid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties