Kwiatkowski spreekt Sagan en Kruijswijk ronduit tegen
Redactie
| 16 reacties

Kwiatkowski vindt dat renners niet moeten klagen over hitte

Kwiatkowski spreekt Sagan en Kruijswijk ronduit tegen
Foto: © photonews

De oplopende temperaturen dreigen het allemaal nog wat zwaarder te maken in de Ronde van Frankrijk. Peter Sagan wees de rennersvakbond al op zijn plichten. Ook Steven Kruijswijk is met een voorstel gekomen. Maar Michal Kwiatkowski, die ligt er helemaal niet wakker van.

Er is dus sprake van een zekere verdeeldheid in het Tourpeloton. Na het vervolledigen van de zestiende etappe, was de warmte een veel voorkomend thema. Peter Sagan vindt het niet kunnen om met deze hitte de bergen in te duiken.

VOORSTEL KRUIJSWIJK

Ook Steven Kruijswijk maakt zich zorgen. De klassementsman van Jumbo-Visma stelde voor om de etappes in te korten of er op een vroeger tijdstip aan te beginnen. Iedereen reageert er op zijn eigen manier op. Voor andere renners is het dan weer helemaal geen probleem.

Michal Kwiatkowski liet zijn mening duidelijk verstaan via de sociale media. "Als je niet met de hitte omkan, blijf dan uit de Tour", is de Poolse Ineos-renner scherp voor zijn collega's. "Deze dingen gebeuren, zelfs in een vlakke etappe. En het gaat alleen nog maar warmer worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties