Stuyven en Naesen doen hun plannen voor het slot van de Tour de France uit de doeken

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 1 reacties
Stuyven en Naesen doen hun plannen voor het slot van de Tour de France uit de doeken
Foto: © photonews

Voor de meeste Belgen zal er deze Tour de France niet veel meer te sprokkelen vallen, maar misschien is er in Parijs toch nog iets te rapen?

Jasper Stuyven heeft al een zeer degelijke Tour de France gereden, misschien kan hij nog stunten in Parijs? "Ik heb het gevoel dat de sprinters ondanks de bergen nog redelijk snel blijven", klonk het bij Sporza na de rit richting Gap.

"Een finish met een uitval vlak voor het einde? We gaan eerst moeten zien hoe we de Alpen gaan overleven en dan zal ik wel zien hoe ik me zondagavond zal voelen."

Moeilijke ritten

Ook Oliver Naesen verwacht nog moeilijke ritten: "Morgen en overmorgen zal het misschien nog wel gaan, maar zeker de laatste bergrit wordt het heel moeilijk. En de tijdslimiet ligt ook vrij krap, dus het zal zaak zijn een groepje te vinden dat op tijd binnenkomt."

"De vermoeidheid in het peloton is toch vrij groot, dat er mensen tussendoorvielen vroeg in de rit is toch wel tekenend. Parijs? Het is altijd mogelijk, maar met mijn 2pk'tje zal het moeilijk worden tegen de Ferrari's."

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties