Knop snel omgedraaid na niet-selectie Tour de France, eindelijk die eerste profzege(s) voor Loïc Vliegen: "Goede strategie"

Knop snel omgedraaid na niet-selectie Tour de France, eindelijk die eerste profzege(s) voor Loïc Vliegen: "Goede strategie"
Foto: © photonews

De kop is eraf voor Loïc Vliegen. Na de etappezege eerder deze week pakte hij ook het eindklassement in de Ronde van Wallonië. Een dolgelukkige renner reageerde.

Wanty - Groupe Gobert had reden tot juichen, want na zijn ritzege eerder deze week hield Loïc Vliegen nu ook de gele trui tot op het einde vast in de Ronde van Wallonië.

"Dit is de eerste keer dat ik bij de profs aan het feest ben en dit is dan ook heel belangrijk voor mij", aldus Vliegen in een reactie.

Op dit elan doorgaan

"Na een korte teleurstelling voor mijn niet-selectie voor de Tour de France, had ik al zeer snel mijn zinnen op deze ronde gezet. Ze dokterden de beste strategie uit, dit doet deugd voor het team! Ons solide collectief heeft het mogelijk gemaakt om de overwinning naar ons toe te trekken."

Voor Vliegen smaakt het naar meer: "Vaak zegt men dat een eerste overwinning moet behaald worden om de klik te maken. Daarna zou het 'tussen haken' makkelijker moeten gaan... Ik hoop dat ik op dit elan kan doorgaan!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties