Van Avermaet bevestigt deelname aan San Sebastian en doet dat met ontspannen gevoel
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 24 reacties

Greg Van Avermaet gaat dan toch de Clasica San Sebastian rijden

Van Avermaet bevestigt deelname aan San Sebastian en doet dat met ontspannen gevoel
Foto: © photonews

De Ronde van Frankrijk heeft van alle deelnemers veel gevergd, ook van Greg Van Avermaet. In die mate dat de olympisch kampioen even twijfelde om mee te doen aan de Clasica San Sebastian. Inmiddels zijn de twijfels volledig weggeveegd. Van Avermaet zal dus wel degelijk present tekenen.

De Spaanse klassieker is de eerste grote afpsraak na de Tour. "Ik was blij met mijn vorm in de Ronde van Frankrijk en boekte enkele mooie uitslagen. Ik ben gemotiveerd om aan de start te komen van de Clasica San Sebastian", zegt Van Avermaet op de site van CCC. "Het parcours heeft dit jaar een paar wijzigingen ondergaan. We zullen zien welke impact dat heeft op de uitkomst."

Ik leg mezelf niet te veel druk op 

Het is uitkijken hoe ver Van Avermaet deze keer kan geraken. "De koersstijl hier ligt me wel. Je weet nooit hoe je lichaam gaat herstellen na de Tour, ik leg mezelf dus niet te veel druk op. Als mijn vorm goed is, zou het geweldig zijn om weer in de top tien te eindigen."

Net als Van Avermaet pikt ook zijn Amerikaanse ploegmaat Joey Rosskopf na de Tour ook nog San Sebastian mee. Daarnaast komt CCC ook nog aan de start met Will Barta, Patrick Bevin, Josef Cerny, Victor de la Parte en Riccardo Zoidl.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/01/2020 - 26/01/2020 Tour Down Under
25/01/2020 Kasteelcross
26/01/2020 GP Adrie Van der Poel
01/02/2020 - 02/02/2020 WK
05/02/2020 Parkcross

Nieuwste reacties