Louis Vervaeke komt in eerste koers in meer dan twee maanden man met de hamer tegen

Louis Vervaeke komt in eerste koers in meer dan twee maanden man met de hamer tegen
Foto: © photonews

Tegenwoordig lijken er steeds meer Belgische klimmers op te staan. Dat is uiteraard alleen maar goed nieuws, maar niet vergeten dat Louis Vervaeke ook nog altijd tot die categorie behoort. Zijn seizoen verloopt niet zonder slag of stoot, al mag hij zich wel weer echt wielrenner voelen.

Louis Vervaeke heeft immers nog eens deelgenomen aan een grote koers. Zaterdag stond hij aan de start van de Clásica San Sebastián. Het was al meer dan twee maanden geleden dat hij nog een wedstrijd had gereden. In mei was een moegestreden Vervaeke tijdens de Ronde van Italië ziek geraakt en moest hij vroegtijdig afstappen.

Het nam toch een geruime tijd in beslag om hiervan te herstellen. In San Sebastián was het moment dan daar om zijn comeback te maken. "De eerste koers sinds de Giro was redelijk zwaar. Ik had een goed gevoel tot op de voorlaatste klim. Daar gaf de man met de hamer mij een harde klap", laat Vervaeke weten.

INDRUKWEKKENDE EVENEPOEL

Het is nu kwestie van weer op te bouwen en wedstrijd na wedstrijd opnieuw beter te worden. Ook Vervaeke kon uiteraard niet naast de overwinning van Remco Evenepoel kijken. "Hoe indrukwekkend is onze nieuwe Belgische ster."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties