Pascal Ackermann op weg om bijzonder kunststukje te herhalen: "Natuurlijk ga ik proberen"

Pascal Ackermann op weg om bijzonder kunststukje te herhalen: "Natuurlijk ga ik proberen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Pascal Ackermann is weer een stuk herkenbaarder. Dat was hij even kwijt doordat hij niet meer in de Duitse nationale trui kan rijden, maar nu draagt hij de gele leiderstrui in de Ronde van Polen. Ackermann won immers net als vorig jaar de eerste rit. Volgt de tweede etappe ook nog?

Vorig jaar spurtte Ackermann naar winst in de eerste twee etappes in de Ronde van Polen in Krakau en Katowice. Dit jaar won hij dus al in Krakau. Doet hij zijn nummertje in Katowice ook nog eens over? "Natuurlijk ga ik proberen om opnieuw te winnen, zeker nu ik de leiderstrui draag."

Ik kende de rit van vorig jaar 

De spurter van Bora-Hansgrohe is alvast tevreden hoe alles in de eerste rit verlopen is. "Ik kende de rit van vorig jaar. Ik vertelde tegen mijn lead-out man dat hij kalm moest blijven tot in de laatste meters en het heeft perfect gewerkt. De hele ploeg deed een fantastische job."

De Ronde van Polen en Pascal Ackermann, het klikt wel. "Ik ben superblij met mijn derde overwinning in Polen. Het publiek is ongelooflijk en het is zo plezant om hier te rijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties