Deceuninck-Quick Step schiet in de BinckBank Tour raak met razendsnelle Hodeg
Arjen T'Sjoen
| 7 reacties

Na drie keer Bennett is José Alvaro Hodeg aan het feest in Venray

Deceuninck-Quick Step schiet in de BinckBank Tour raak met razendsnelle Hodeg
Foto: © photonews

Donderdag stond de vierde kans voor de sprinters op het programma. Sam Bennett had de eerste drie al op zak gestoken en vanmiddag was het nog eens aan Deceuninck-Quick Step.

Na een bijzonder snelle start duurde het een hele poos voor Jasha Sütterlin (Movistar), Robert Stannard (Mitchelton-Scott), Oscar Riesebeek (Roompot) en Willie Smit (Katusha) weg raakten. Het viertal kreeg nooit meer dan drie minuten.

Nog voor de sprintvoorbereiding begon, moest de Duitse sprinter Phil Bauhaus al afstappen. De vier vluchters werden uiteindelijk ingerekend op vier kilometer van de meet waarna we ons konden opmaken voor de vierde massaspurt.

Perfecte lead out voor Hodeg

Met nog een kilometer te gaan verloren Bennett en Groenewegen het contact met hun ploegmaats waardoor Deceuninck-Quick Step Hodeg in een zetel naar de finish brachten. Jakub Mareczko van CCC zette het best aan, maar werd makkelijk geremonteerd door de Colombiaan. Sam Bennett kwam nog flink opzetten, maar moest zich tevreden stellen met een tweede plek. Onze landgenoot Edward Theuns eindigde als derde. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
02/10/2021 Meulebeke
03/10/2021 Parijs-Roubaix
03/10/2021 Gieten
06/10/2021 Milaan-Turijn

Nieuwste reacties