Bora-Hansgrohe stunt met grote toekomst van het Duitse wielrennen

Bora-Hansgrohe stunt met grote toekomst van het Duitse wielrennen
Foto: © photonews

Bora-Hansgrohe heeft uitgehaald op de arbeidsmarkt met een absolute toptransfer. Een jongeling die zich in de Tour de France nog meermaals liet zien heeft namelijk zijn handtekening gezet.

Bora-Hansgrohe zal de komende twee jaren in zee gaan met Lennard Kämna, een erg beloftevolle Duitser die enkele maanden geleden nog indruk maakte in de slotweek van de Tour de France.

Zowel op weg naar Prat d'Albis als op weg naar Valloire en zelfs in de laatste rit met aankomst boven op Val Thorens liet de 22-jarige Duitser zich opmerken deze Tour de France.

Klaar voor de volgende stap

Nu zal hij dus uitkomen voor Bora-Hansgrohe: "Ik denk dat het tijd was voor mij om de volgende stap te nemen", aldus de Duitser in een eerste reactie. "Mijn eerste stap op WorldTour-niveau was bij Sunweb, ik dank ze daarvoor. Nu volgt er een nieuwe bij Bora."

Teammanager Ralph Denk is in de wolken met de nieuwkomer: "Hij is een groot talent, dat is duidelijk. Daarom stond hij op de verlanglijst van vele teams, dus ik ben héél blij dat hij bij ons heeft getekend. Hij heeft een grote motor, kan goed tegen de klok rijden ... We gaan hem rustig laten opbouwen, zoals we met meer van onze renners doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties