Valverde verbaasde zelfs zijn eigen ploegmanager: "Hij wordt steeds meer een levende legende"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 12 reacties
Valverde verbaasde zelfs zijn eigen ploegmanager: "Hij wordt steeds meer een levende legende"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na een week Vuelta is het nog vroeg om grote uitspraken te doen over mogelijke eindwinnaars. Momenteel is er een viertal dat zich onderscheidt van de rest. Alejandro Valverde (39), vrijdag nog ritwinnaar, is een van hen.

Eusebio Unzué was na de etappezege van Alejandro Valverde lovend over de wereldkampioen. "Alejandro wordt met de dag meer een levende legende. Hij rijdt al zestien jaar op het allerhoogste niveau. Vandaag bleef hij niet alleen bij de besten, hij maakte het ook nog eens af. Dat was voor mij toch ook een verrassing", citeerde Gazet van Antwerpen Unzué.

Valverde zelf was uiteraard ook opgetogen met zijn zege, maar er moest ook iets van zijn lever. "Ik snap het niet dat jullie mij ­tegen Nairo opzetten", bekritiseerde de Spanjaard de media. "Onderling hadden we nog nooit problemen en we zullen die ook nooit ­hebben. Nairo en ik weten wat er in de teambus wordt gezegd en vandaag (vrijdag, nvdr.) hebben we het perfect gespeeld." De verhoudingen bij Movistar zijn dus duidelijk. Quintana op de tweede plaats en Valverde als kopman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties