🎥 OFFICIEEL: Team Ineos verwelkomt alweer winnaar van een grote ronde

🎥 OFFICIEEL: Team Ineos verwelkomt alweer winnaar van een grote ronde
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Team Ineos is nog altijd dé ploeg bij uitstek voor renners die zich willen specialiseren in het rondewerk. Naast de enorme financiële middelen van de ploeg, is dat mogelijk wat Richard Carapaz over de streep heeft getrokken. De winnaar van de Giro gaat in 2020 bij Ineos aan de slag.

Carapaz won dit jaar verrassend de Ronde van Italië. Meteen na afloop van de Giro waren er reeds hardnekkige geruchten over de belangstelling van Team Ineos. Aanvankelijk wilde de Zuid-Amerikaan nog wel bij Movistar blijven, maar Ineos deed hem een niet te weigeren aanbieding.

Het Britse team heeft nu ook officieel bevestigd dat het volgend jaar op hem een beroep doet. Carapaz tekende een contract voor drie jaar. "Dit is een geweldige opportuniteit voor mij om mijn ontwikkeling verder te zetten en te groeien als wielrennen", reageert de Girowinnaar.

Ik wil met Ineos geweldige triomfen beleven 

Richard Carapaz

De verwachtingen zijn alvast niet min. "Ik geloof dat ik in de groep zal passen en mijn potentieel de volgende jaren ga waarmaken. Ik wil met Team Ineos geweldige triomfen beleven." De lange lijst aan potentiële kopmannen in het rondewerk zal alvast overweldigend zijn met naast Carapaz ook nog Froome, Thomas, Bernal, Sivakov, Geoghegan Hart en Sosa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties